„Sama reč kaže estetska korekcija, a ne da budete nakaza“ Anja Mit o plastičnim operacijama i svom najvećem blamu

Popularna mlada glumica Anja Mit za vrlo kratko vreme uspela je da osvoji publiku i skrene pažnju na sebe.

Kako je u današnje vreme moderno da devojke izgledaju savršeno, a da sve ono što im se ne dopada na svom licu i telu vrlo lako mogu promeniti posetom plsastičnog hirurga, Anja je progovorila na ovu temu i iznela svoj stav o tome.

– Mislim da je prva asocija na estetsku korekciju da je to nešto neprirodno, da nije lepo, da priliči profesijama koje ne bih komentarisala… Ja to izuzetno podržavam, da ako vam se nešto ne dopada na vama da treba da promenite i da se osećate bolje. Sama reč kaže estetska korekcija, a ne da budete nakaza – rekla je glumica za IDJ TV.

506f720bd7100abe58234969c89e6e22494cf60c

– Kada pomislim ko bi bila najlepša žena po mom mišljenju, ne mogu da kažem, ne bi bilo fer, jer smo toliko lepa zemlja, sa toliko lepih žena i muškaraca da ne bih mogla nekog da izdvojim.

Anja se prisetila i svog najvećeg blama.

– Moj transfer blama… Meni neprijatelj ne treba, to je rekla moja tetka i to je tačno, jer sama sebe ukopavam sa blamovima. Kada sam počlela da vozim, otišla sam na pumpu da kupim jelkicu za auto i ovako skidam i kažem: „Ne osećam ništa, samo da odlepim ovo, baš hoću da mi lepo miriše. Zašto ništa ne osećam?“ i dečko sa pumpe kaže: „Zato što mirišete sijalicu“. I ja zaista vidim sijalicu, znači nije bila upakovana u neki crni papir, ali ja sam bila toliko uzbuđena jer sam kupila kola… – otkrila je glumica.

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić