Login/Registracija

Šaljivi Taso ili nasmejani Nero: Ko zaslužuje treći krug? Vi odlučujete, evo kako se glasa

ipiccy image 1 8

U sinoćnoj emisiji „Nikad nije kasno“ gledaoci su uživali u sjajnim nastupima veterana koji su pred milionskim auditorijumom i stručnim žirijem dosanjali svoje snove da pevaju na velikoj sceni i naprave značajan korak na putu ka vrhu takmičenja i estrade.

U toj nameri u drugom krugu učestvovalo je petoro maestralnih pevača ametera, a samo njih troje uspelo je da se približi svom cilju i to zahvaljujući žiriju i publici u studiju koji su glasali da ih vide i u trećem krugu.

-Stavili ste nas na teške muke i teško nam je bilo da se usaglasimo, naročito što je trebalo samo dva kandidata da odaberemo, ali dogovorismo se na kraju- priznala je Tamara Dragić, a potom otkrila ko je direktno prošao u treće kolo takmičenja.

CIRA I TAMARA DRAGIC NNK SNIMANJE 29112022 FOTO MUNJA 1 ok

Ipak, među njima nisu bili Dejan Tasić Tasa i Nervin Kalić Nero, te su se ova dva kandidata našla na glasanju, gde su sad prepušteni odluci publike kraj malih ekrana.

Šarmantni Taso i nasmejano Nero vode borbu za opstanak i to na Fejsbuk stranici emisije, a samo jedan od njih dobiće šansu da se ponovo pojavi u takmičenju.

glasanje

Ukoliko želite da podržite stand up komičara Dejana ili polu- profesionalca u pevanju Nermina, posetite GLASANJE OVDE i dajte šansu svom favoritu.

Podsećamo, glasanje traje 48 sati, tačnije do utorka, 18. januara do ponoći kada će saznati ko od ova dva kandidata nastavlja, a ko napušta takmičenje.

Ukoliko ste propustili da pogledate celu emisiju, učinite to sad klikom na link ispod.

NE PROPUSTITE I

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić