Login/Registracija

SA SUZAMA U OČIMA OSTVARUJE SNOVE: Zavirite na snimanje spota Maje Marinković (VIDEO)

Od finala pete sezone emisije „Nikad Nije Kasno“ prošlo je više od godinu dana, a proslavljena učesnica Maja Marinković odlučila je da iznenadi svoju publiku.


Pod rediteljskom palicom Dušana Šljivića, pevačica je ekranizovala novu pesmu pod nazivom „Čuda“, čiji je autor Saša Milošević Mare.

– Konačno, Bogu hvala, nimamo spot za „Čuda“ i jedva čekam da čujem komentare publike– ushićeno je rekla Maja za naš portal.


Pevačica ništa nije prepustila slučaju, pa je spot snimam na atraktivnim turističkim lokacijama koje prikazuju lepote Vrnjačke Banje, mesta u kome, inače, živi.

– Nalazimo se u Vrnjačkoj Banji koju sa ponosom predstavljam i videće samo delić svega onoga što ona nudi– tvrdi pevačica koje nije želela da otkriva previše detalja.


Još tokom takmičenja uverili smo se u Majinu neverovatnu energiju, koju je odlično iskoristila za potrebe svog prvog spota, a ekipa portala Grand.Online imala je ekskluzivnu priliku da prisustvuje ovom ostavrenju koje će publika uskoro imati prilike da čuje.

– Ovo je prvi spot koji snimam i kažu da sam dobra. Veoma sam ushićena i uzbuđena, srećna pre svega. Imam u očima suzice radosti. Zaista, ovo je ostvarenje sna– iskrena je ona.


Dok željno iščekujemo da pesma i spot ugledaju svetlost dana, pevačica otkriva i kakvu poruku nose „Čuda“.

– To je jedna ljubavna priča, ali je refren životni i definitivno nešto što oslikava mene. Svih ovih decenija ja verujem u čuda, dobrotu, ljubav i da je sve moguće kada čovek istinski sanja i radi ono što voli- jasna je nekadašnja finalistkinja.

Do premijere, uživajte u deliću atmosfere koje su naše kamere zabeležile u Vrnjačkoj Banji.

Foto: S. Čumić,
Autor: S. Čumić