Login/Registracija

ROKERI ODUVALI SCENU, ŽIRI ZANEMEO: „Ovo je nešto neverovatno“

Dva ozbiljna predstavnika roka Đorđe Popović Milko i Amer Čengić Čenga napravili su večeras pravi spektakl na velikoj sceni „Nikad Nije Kasno“.

Žika je prvo porazgovarao sa našim veteranima i njihovom podrškom, a skromni Milko nije želeo da govori o svojoj novoj popularnosti, međutim njegov kum ga je razotkrio rekavši da postoji jedna parola u njihovom kraju.

„Nije dobra svirka ako nema Milka“, što mnogo govori o kvalitetu ovog pevača.

Milko se predstavio pesmom Bijelog dugmeta „Ako ima Boga“ kojim je podigao ceo studio na noge.

Kada ga je Dragana pitala da li se umorio, veteran je odgovorio da je tek počeo.

– Ovo je nešto neverovatno, toliko energije, savršeni ste ne znam šta bih još dodala– očarano je izustila Slađa.

– Ja sam odrastao uz narodnjake, uspavljivali su me uz Šabana, ali sa godinama širi se moj spektar muzike i počeo sam da uživam u roku pogotovo kada dođe neko da ovako to izvede kao vi, ja sam se osetio kao roker– objasnio je Uroš.

Mare je istakako kako se Milko tek zagrejao, i da on radi kao dizel kome trema malo vremena ali kad dostigne radnu temperaturu to je pun pogodak.

Čengi je podršku u studiju pružio rođeni brat, a Žika je podsetio kako oni 11 godina nisu imali bratski kontakt, pa odlučio da ispita taj slučaj, ali oni nisu želeli da otkriju razlog uprkos njegovom nagađanju.Ipak, na kraju su zaključili da je najbitnije da su se pomirili.

Amer je za večeras odabrao pesmu „Ovo je vreme paklenih vozača“ od Atomskog skloništa. Žiku je zanimalo da li ga u Americi zaustavljaju da pitaju da li je poznata ličnost s obzirom da je stajling u kome ga viđamo u emsijama njegov svakodnevni izbor, ali on je odgovorio da mu se to ne dešava ali da ga često pitaju za nakit koji nosi.

– Ova pesma me podseća ja jedan divan film „Munje“ koji me veže za taj film, Ne znam šta da kažem, svaka čast samo to mogu da kažem– gotovo bez teksta je ostao Uroš nakon ovog spektakla.

– U vas se gleda i ne trepće. Toliko lude energije i jedan savršen vokal- pohvalila ga je Slađa.

– Ti bi bio sjajan četvrti pevač Dugmeta i bio si zaista odličani večeras– jasan je bio Mare.

Nijanse su presudile da Čenga dobije glas od Sofre, publike i Slađe, dok su Uroš i Mare glasali za Milka.

Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / L. Cvetković,
Autor: S. Čumić