Login/Registracija

Roker otkrio kako je postao REKORDER u „Nikad nije kasno“, a jedna stvar će vas tek ŠOKIRATI (VIDEO)

Nakon sedam godina bezuspešnog prijavljivanja za popularni šou veterana Amer Čengić Čenga konačno je imao sreće da postane deo emisije „Nikada nije kasno“. Za ostvarenje davnosanjanih, snova nije mu bilo teško da pređe hiljade kilometara budući da već godinama živi i radi u Americi.

– Pokušavao sam sedam godina da dođem u ovu emisiju, sve nade sam izgubio – rekao je takmičar ne krijući sreću što se konačno našao na Grandovoj sceni i na taj način postao rekorder po broju prijava.


Osim svog rokerskog glasa, pažnju je privukao i upečatljivim stajlingom pa otkrio da li je to samo scenski nastup ili i u privatnom životu voli da nosi specifične komade garderobe.

– Ovo nije samo scenski, ja se inače ovako oblačim. Moj stajling je specifičan, jedino se ovako ne oblačim kad radim, tada sam u odelu. Ovo prstenje i lanci stalno su sa mnom- ispričao je Amer i iznenadio nas kada nam je otkrio da i tokom spavanja nosi sav nakit.


Kada bi imao prilike da napravi pevačku turneju po Americi, pored sebe na sceni voleo bi da vidi mnoge rokere, a posebno Mladena Vojičića Tifu, mada kako sam priznaje i jedna pevačica mu je posebno draga.

– Voleo bih da vidim sve one koji prosperiraju rok, a najviše Tifu jer zbog tog čoveka ja pevam, on je u mom svetu muzike plafon. Što se tiče pevačica sve su mi lepe, kada gledam televiziju ne znam za koga bih se pre opredelio. Samo moram da kažem da sam uz pesme Lepe Brene odrastao i  to je jedna dama vrhunskog kvaliteta- ispričao je roker.

Ceo intervju sa Čengom pogledajte u videu ispod.

Foto: Z. K. Munja/ L. CVetković/ E.Srdić,
Autor: J. Jović