Login/Registracija

Roditelji ga OSTAVILI, Milica Pavlović otkrila da dele istu SUDBINU: „Mnogo je sličnosti“

Kažu da ostavljena deca imaju dva puta, da krenu stranputicom ili da postanu veoma uporna, a kasnije i uspešna. Srećom ili pukom sudbinom Zoran Stefanović Džigi iz Pančeva krenuo je ovim drugim putem. 

Sa samo šest meseci predat je tetki na čuvanje, a ljubav prema ljudima i životu uspeo je da nadogradi i širi kroz muziku. 


Pored pevanja zavoleo je i sport, te dugo godina uspešno trenirao džudo i karate. Ipak, ostala mu je neostvarena želja da širokom auditorijumu pokaže svoj najveći talenat, zbog čega se i prijavio za emisiju „Nikad nije kasno“.

Nakon prvog pojavljivanja u takmičenju veterana prijatelji su bili prezadovoljni što ponovo hara muzičkom scenom, ali i kritikovali zbog izgleda.

– Daj malo, upristoji se – govorili su mu bližnji, a sam takmičar dao je obećanje Saši Miloševiću Maretu da će poraditi na skidanju kilograma, što je i ispunio. 


Sa Džigijevim dolaskom u treći krug takmičenja premijer je odmah primerio promenu, te da mnogo bolje izgleda u odnosu na prethodni krug. 

– Jeste, bolje je. Teško mukom, ali idem polako na dole. Skinuo sam 7, 8 kilograma – pohvalio se takmičar koji je za treće kolo odabrao da se predstavi teškom pesmom „Gori vatra“ od Zdravka Čolića. 

– Zovi vatrogasce za svaki slučaj – našalio se Enes Begović kad je čuo šta će takmičar da peva. 


Inače, ovom numerom Čola je davne 1973. godine predstavljao Jugoslaviji na Evroviziji, pa je u tom maniru Mare i prokomentarisao večerašnji nastup. 

– Ne znam samo da li je i Zdravko bio nervozan kao Džigi – zanimalo je premijera, a takmičar odgovorio da je Rak – Ovan u horoskopu, te da je od druge polovine svog života preovladao podznak.

– Sad me prati ta energičnost, supruga mi kaže da sam sad kao na struju – našalio se Džigi, a Mare ga posavetovao da se opusti i da uživa u pevanju, kao što je to činio žiri večeras. 


Milica Pavlović nije mogla, a da se ne poistoveti sa Džigijevom sudbinom koja je vrlo slična njenoj. 

– Ja bih samo da podelim sa tobom i gledaocima je da imamo par sličnosti u biografiji. Džigi je rođen u Nemačkoj i sa 6 meseci majka ga je dala na čuvanje svojoj sestri, tj njegovoj tetki. Ja sam rođena u Švajcarskoj i isto tako sam imala 6 meseci kad sam došla kod deke Vladimira i bake Rada – otrkila je Milica, što je publika u studiju pozdravila gromoglasnim aplauzom. 

– Hvala ti – odgovorio je takmičar.

Enes je prokomentarisao da je večeras bio odličan, kao i da je prenergičan i da svoju energiju i nervozu mora da obuzda. 


U revijalnom delu takmičar je zapevao sa pevačicom sa kojom ima dosta sličnosti. Pored iste sudbine, Džigija i Milicu povezuje i neverovatna energija na sceni, što su dokazali izvođenjem pesme „Igra rokenrol cela Jugoslavija“.

– Džigi, da otpeva još par dueta sa Milicom danas i to ti je još 3 kilograma dole – našalio se Mare na kraju. 

BONUS VIDEO

Foto: Z.K.Munja/L.Cvetković,
Autor: I. Ankić