„RAZVALILI STE ENERGIJOM“ Veteranka oživela zaboravljeni HIT, a sin joj je ČUDO OD DETETA

irena 3

Četrdesetjednogodišnja Irena Miletić iz Ćuprijeu muzičkim vodama pliva već petnaest godina, ima svoj mali privatni biznis i za sebe kaže da je prvenstveno majka i domaćica.

Irena je prava umetnička duša jer pored pevanja odlično slika, a velika želja joj je bila da upiše Umetničku akademiju. Veteranka je frizer, ali priznaje da se u ovoj struci nije pronašla. Sa dvadeset tri godine počela je aktivno da peva i zarađuje od muzike.

Zanimljivo je da ju je za takmičenje u emisiji „Nikad nije kasno“ prijavio sin koji je na mamu povukao talenat za muziku, svira čak pet instrumenata, a pored toga je i odličan gimnazijalac.

irena 5

Takmičarka se publici ovog puta predstavila pomalo zaboravljenom pesmom „Tvoj pogled“, a tokom nastupa pored publike najveću podršku pružali su joj sin i kolega koji je pored muzike veliki zaljubljenik u životinjski svet i vlasnik pet šopa.

Tokon nastupa veteranka je lepom energijom i muzičkim talentom uspela da očara publiku i razoruža žiri, pa su se samo ređali komplimenti da njen račun.

Vi ste energijom potpuno razvalili. Osetila sam to, hvala vam i dobrodošli – rekla je Dragana, a lepe reči veteranki je uputio i Saša Matić.

irena4

Intonativno ste bili veoma tačni, obratite samo pažnju na trilere sledeći put, bilo je ravno – rekao je pevač.

Postoje pesme koje imaju svoj „kambek“. Vi ste doprineli da se ljudi prisete ove pesme, dobrodošli Irena – zaključio je Mare.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk