RAZVALILA! NA GLAS OVE TAKMIČARKE NIKO NIJE OSTAO IMUN! Aleksandra Prijović: “Ježila sam se sve vreme”

Lenče Kukić (42) iz Makedonije otvorila je drugu epizodu šoua „Nikad nije kasno“. Ova takmičarka iz Strumice prvo je ispričala svoju životnu priču, da je ceo život bila okružena muzikom, kao i da je njen suprug Goran Kukić pobedio u prvoj sezoni takmičenja pevača veterana.

37b919d69aea8c28a32803b3dd8cf7d81709f1e4

Lenče se žiriju i publici predstavila izvorom makedonskom pesmom “Keterino mome”, a već na prve taktove bilo je jasno da se radi o neverovatom talentu. Nakon maestralne interpretacije, Žika Jakšić, kao i žiri nisu mogli da sakriju oduševljenje.

“Ja mislim da je Goran sad u problemu. Više neće od njega tražiti autograme Svaka čast, Lenče”, rekao je oduševljeno Boba Živojinović, dok je njegova snajka Aleksandra prokomentarisala da ju je takmičarka totalno zbunila i gotovo ostavila bez teksta.

be2dddcb8b28222b6023e86fe4d02e5ffb8b4647

“Ja nju gledam sve vreme I ne mogu da verujem da neko u dve minute može da mi promeni raspoloženje. Ne znam da li bih plakala, ježila sam se sve vreme. Svaka čast”, prokomentarisala je Aleksandra, dok je Saša Milošević Mare dodao da je ovo bio odličan spot tradicionalne i moderne muzike.

“Odličan izbor pesme i još bolje izvođenje. Svaka čast”, pohvalio je Saša Milošević Mare.

POGLEDAJTE I:

EKSKLUZIVNO Boba Živojinović o Aleksandri i budućem nasledniku Živojinovića (VIDEO)

Foto: D.Milošević,
Autor: I.Ankić