Login/Registracija

Radio sa Milicom a ona ga nije PREPOZNALA: “Podmladili ste se i RAZVALJUJETE SCENU“ poručila pevačica

Robert Rokanoski Robi (50) rođen u Prilepu iz koga se kasnije preselio u Zagreb muzikom je počeo da se bavi sa svega 16 godina kada je kupio svoj prvi bubanj.

Nastupajući kao bubnjar ali i glavni pevač napravio je ime u prestonici Hrvatske, a kako je za njega uvek bilo dosta posla po klubovima i privatnim proslavama nikada nije razmišljao o tome da ima svoje pesme.

Pojavljivanje u emisiji “Nikad nije kasno“ vidi kao super priliku da stekne nova prijateljstva i pokaže ono što radi već tri decenije. 

Odmah po izlasku na scenu Robi je pozdravio Žikino odeljenje, a kako je došao bez podrške, Žika je izabrao jednu od članica odeljenja da sedi pored njega tokom Robijevog nastupa.

Takmičar je iskoristio priliku da pozdravi ceo žiri a zatim otkrio da Milicu Todorović poznaje od ranije- Radili smo zajedno par puta, a nikada neće zaboraviti kada smo bili u Poreču pa je mojoj ćerci čestitala rođendan– rekao je on na šta je Milica odgovorila- Vau! Pa mnogo ste se promenili, nekako podmladili.

Robi je zatim otpevao pesmu “Sve još miriše na nju“ Parnog valjka koju je posvetio jednoj osobi koju nije želeo da eksponira.

– E razvalio si!– rekla je Milica.

– Ne pitaj me noćas ništa, pusti me da šutim- prokomentarisao je Mare u stihu pesme koja je prethodila.

– Bilo je sjajno, zabavili smo se– poručio je Mima našem poslednjem kandidatu za večeras.

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić/ L. Cvetković