Login/Registracija

PUBLIKA NESTRPLJIVA nakon Kebine odluke: „Ovo ću uraditi prvi put u svojoj karijeri“

Skoro četiri decenije Dragan Kojić Keba svojim vokalom i velikim hitovima krasi javnu scenu, a na veliku radost verne publike stiže i osveženje.

– Ono što najviše volim je kada dolaze nove pesme! Ovoga puta, kratko ću reći, samo da ne zbunim, pesma „Hiljadu puta“ ima tri ili četiri verzije. Nju sam prvenstveno snimio za bugarsko tržište, na mom kanalu postji spot ove pesme. Druga varijanta će biti kompletno na srpskom, već imam refrena, dok će treća biti, ovo je sad jedna velika novost, prvi put u mojoj karijeri kompletno pesma na grčkom. Četvrta opcija možda kombinacija srpski i grčki (smeh)- otkrio je pevač, a zatim dodao da je od svojih dečačkih dana znao svoj pravac.

– Ove godine je zapravo tačno trideset i pet godina od kako se zna za mene kao pevača i Bogu hvala, ali i narodu veoma sam zahvalan. Naravno, pevam duže, od neke svoje sedme godine. Nisam ja odlučivao o tome da li ću pevati ili ne, to ti Bog da dar- istakao je Dragan.

I pose toliko godina Keba uvek uspe da nas iznenadi novitetima i numerama koje već na samom startu mirišu na velike hitove.

– Ne tražim ja energiju, snagu i inspiraciju, jednostavno to još uvek postoji u meni, ta neka želja za nečim novim. Inspiracija postoji svakim danom u nekom, da li je to radost, tuga, veselje ili je neko rekao nešto, lepa žena ili devojka, sve je to inspiracija. Za skoro sve moje pesme sam ja sam pisao tekstove- priznao je Kojić.

Foto: Z. K. Munja/ Luka/ Elena,
Autor: J. Jović