PRVO POLUFINALE PREPUNO JE IZNENAĐENJA: U žiriju Aleksandra Živojinović, a na sceni SPEKTAKL (VIDEO)

Nakon skoro devet meseci pevačke borbe, maestralnih takmičara, životnih priča i spektakularnih nastupa, popularni talent šou „Nikad nije kasno“ polako ulazi u samu završnicu, a prvo polufinalno veče očekuje vas ove nedelje od 21 čas na TV Prva.

Napetost uoči završetka takmičenja raste sve više, a pevačka borba veterana postaje sve žustrija. U to ćemo se uveriti u prvom polufnalu u kom nas očekuje mnogo iznenađenja. Takmičari će se potruditi da daju sve od sebe i spektakularnim nastupom zablistaju u punom sjaju. 

c45fe56144b7069790c3d6c7f70cf6033117f805

Najveće iznenađenje za gledaoce svakako će biti pojačanje u žiriju i dolazak Aleksandre Živojinović, koja će zajedno sa Sašom Miloševićem Maretom, Jovanom Tipšin i Sanjom Ilićem činiti četvoročlani žiri.

638fd7acb9bcd8f6aeb5f706fe515de1372cfb42

Žiri neće imati nimalo lak zadatak, budući da mesta u finalu ima samo za njih šestoro. Četiri najbolja pevača biraće žiri, dok će petog odabrati publika u studiju, a šestog Fejsbuk glasači.

Moćnim nastupima i raskošnim talentom bez daha ove nedelje ostaviće vas Milenko Pavlović, Elvira Hamidović, Dejan Borović, Milica Vojinović, Biljana Anđelković, Bejhan Ramov, Zorica Nikolić, Mišel Zorić, Suad Bakić, Mirjana Sretenović i Paja Srdanov.

Pogledajte kakva zabava šta vas očekuje u prvom polufinalu:

Ko će od ovih jedanaest polufinalisti imati najimpresivniji nastup i ko će se izboriti za prolazak u finale, ostaje nam da vidimo u nedelju od 21 sat na Prvoj TV i Kanalu 5, kao i u ponedeljak od 22 sata na TV Nova BH.
Foto: D.Milošević,
Autor: I.Ankić