Login/Registracija

PRPA, VI STE MNOGO FINA GOSPOĐA! Biljana Anđelković ispričala angdotu sa nastupa i nasmejala voditeljke GRAND TV (VIDEO)

Biljana Anđelković, finalistkinja šoua „Nikad nije kasno“ koja je postala prepoznatljiva po prpi, tj tremi koju je imala tokom takmičenja, nedavno je gostovala u emisiji „Grand magazin“ gde je otvoreno pričala o svom učešću u šouu veterana.

U razgovoru sa voditeljkama Grand televizije ova harizmatična Vranjanka otkrila je da je danas ponosna vlasnica nadimka Prpa, pa je podelila i jednu anegdotu sa nastupa koja je voditeljke nasmejala do suza. 

– Nedavno sam pevala na jednoj svadbi u Vranju i prišle su mi devojčice od 14 godina i zamolile da se slikam sa njima, što sam naravno odmah prihvatila. Nakon toga su mi poručile Jao Prpa, Vi ste mnogo fina gospođa – sa osmehom je ispričala Biljana i dodala da joj novi nadimak itekako prija jer je po tome postala prepoznatiljiva.


– Ne smeta mi, Prpa je baš simpatičan nadimak. Ja sam to slučajno odvalila u emisiji i tako je i ostalo – rekla je Biljana koja je tokom celog takmičenja bila veliki tremaroš.

– Kada sam na sceni i kada pevam sa orksetrom Aleksandra Sofronijevića imam veliku odgovornost, zato sam veliki tremaroš – dodala je finalistkinja i otkrila da se zapravo najviše plašila komentara predsednika žirija Saše Miloševića Mareta. A kakav utisak je na nju ostavio ostatak ekipe popularnog talent šoua pogledajte u videu!

https://youtube.com/watch?v=FkiG197rXnM%3Fstart%3D3788
Autor: I.Ankić