Login/Registracija

PROBIO LED KOD POPOVIĆA, PA TRIJUMFOVAO KOD ŽIKE: Pobednik dao svoj sud o žiriju „Zvezda Granda“

„Briljirao si majstore“ jedan je od najčešćih komentara koji je pratio Bobana Canevskog od prvog kruga muzičkog šoua „Nikad nije kasno“ u kojem je trijumfovao kao pobednik. Mada malo ko zna da je Makedonac svoju sreću prethodno okušao u „Zvezdama Granda“ te iz svoje perspektive objasnio razliku između ova dva najpopularna takmičenja.

– Velika je razlika, mislim pre svega što je u „Nikad nije kasno“ živ orkestar. Prosto je nekako drugačiji dožvljaj uz živ orkestar i uz matricu jer u prvom slučaju drugačiju energiju dobiješ. Moram da priznam da je žiri u „Nikad nije kasno“ malo labaviji za komentare, zapravo blaži(smeh)- istakao je Canevski.


Tokom deset meseci borbe na Grandovoj sceni veterani su osvojili srca publike i stekli armiju fanova koja ih i nakon takmičenja podržava i prati u stopu, što Bobanu izuzetno imponuje.

– Generalno takmičenje nam je svima donelo veliku popularnost i publicitet, jednu veliku odskočnu dasku, a sad sve zavidi od nas. Sigurno je da ću u Makedoniji da snimam nove pesme i spotove, mada moram da priznam da bih želeo da snimim i nešto na srpskom. Tako da to mi je neki plan, a jednog dana i album, naravno! – priznaje veteran.


Trenutak kada ga je voditeljka Dragana Katić proglasila pobednikom pamtiće do kraja života. Iako je samo reči hvale prikupljao tokom sezone, pevač ne krije da ni tračak nade nije imao da će nagrada zasijati baš u njegovim rukama.

– Kada je rekla da sam ja pobedio iskreno nisam verovao, ali sam srećan što je publika tako odlučila. Nisam bio spreman na to i stajala mi je knedla u grlu kada sam izašao da mi dodele nagradu. Malo mi je falilo da se rasplačem, ali to su emocije i ne mogu da se iskontrolišu- prisetio se Boban.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Elena,
Autor: J. Jović