Login/Registracija

PRKOSI KRŠTENICI Mile Kitić zapevao sa veteranima i poručio: „ŠTA JE SEDAM BANKI?!“ (VIDEO)

Posle devet meseci sjajne borbe veterana, njihovih dirljivih životnih priča, truda i snage koji su uložili u maestralne nastupe, došlo je vreme da one najbolje gledamo u prvoj polufinalnoj emisiji „Nikad nije kasno“.


Žiri koji je ove nedelje u sastavu Saša Milošević Mare, Biljana Marković i Mile Kitić, neće imati lak zadatak, budući da su polufinalisti naoštreni da, uprkos godinama, na sceni daju sve od sebe da zablistaju i plasiraju se u samu završnicu najemotivnijeg takmičenja. 

Da se uz muziku i ostvarenje snova iz mladosti najbolje prkosi krštenici pokazao je Mile koji nije mogao da ostane imun na energiju 72- godišnjeg kandidata, te je tokom emisije uživo i zapevao sa njim. 

– Šta je sedam banki? Ništa, jel? – rekao je Kile jednom od kandidata, a on kao iz topa potvrdio: 

– Ništa!

U polufinalu uživaće i narodnjaci i zabavnjaci, a jedan od njih doneće i dašak Evrovizije, što je stručni žiri i publiku u studiju sve ostavillo bez reči. 

– To je taj rokenrol i hardrok – konstatovala je Biljana nakon maestralnog nastupa, dok je Žika Jakšić bio oduševljen kako glasom, tako i stasom polufinalistkinja.

– Izgledaš kao milion dolara i ispred tebe već svetli finale – zaključio je Žika.


Ovo je samo delić onoga što vas očekuje u prvoj polufinalnoj emisiji najgledanijeg muzičkog takmičenja, a sjajnu najavu možete da pogledate u videu. 

Foto: Z.K.Munja/Luka/Elena,
Autor: I. Ankić