Login/Registracija

Prijavio se, pa ZABORAVIO: “Mislio sam da se ŠALE kad su me zvali…“ (VIDEO)

Pravi rok spektakl u prošloj epizodi emisije “Nikad nije kasno“ priredio nam je Goran Mišev iz Velesa, čime je još jednom potvrđena floskula da nema Makedonca koji ne zna da peva.

Šansu da postane rok zvezda imao je još devedesetih godina prošlog veka kada je sa tadašnjim bendom izdao čak dva albuma, i gotovo svakodnevno nastupao na televiziji sa nacionalnom frekvencijom. Međutim, grupa se raspala a Goran napustio muziku, sve do danas kada je sreću odlučio da okuša u šou veterana.

-Neke kolege su htele da me prijave ali im nisam dao. Sedim ja kući jedno veče i razmišljam pa što ne bih otišao, ne znam baš sve da pevam ali taj rok znam. Kažem ja sinu da ustane i da me prijavi i tako i bi– otkrio je Goran.

Bez previše nade i entuzijazma zaboravlja na prijavu koju je poslao, sve do jedne večeri koja mu je preokrenula život.

-Zvoni mi telefon, priča mi neko na makedonskom kaže da se zove Ivke, ja mislim da neko me zeza, šali se. Nastavlja čovek da priča na makedonskom i ja ne verujem šta mi priča. Kad eto, ispalo je ovako– uzbuđeno je ispričao takmičar.

Kao što je već najavio u emisiji, osim sina i jednog prijatelja niko nije znao da će Mišev biti deo ovog šou programa, te je njegovo pojavljivanje bilo iznenađenje za mnoge ljude. Kako kaže, u emisiju je došao bez ikakvih očekivanja sa jednim ciljem.

-Želim da prezentujem na najbolji mogući način ove pesme koje volim, a ko će proći dalje to je nebitno. Meni je važno da sam se pojavio makar i jednom– dodao je on.

Ceo intervju sa rokerom možete pogledati u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić,
Autor: T. Bogavac