Login/Registracija

Preživela RAZVOD I POGIBIJU SINA, pa se zbog nove ljubavi VRATILA NA SCENU

Milena Lyubenova Mimi (43) dolazi nam iz Sofije, prestonice Bugarske.

Od malena je volela da peva, te je za komšiluk napolju organizovala koncerte a umesto mikrofona držala dezodorans. Najveća ljubav bio joj je pevač Halid Muslimović naročito zbog pesme “Milena“ koju je izvodio.

Zbog ljubavi se u jednom trenutku svog života preselila u Crnu Goru gde se udala i dobila troje dece, dve ćerke i sina, a nakon dvadeset godina, sticajem nesrećnih okolnosti vratila u rodnu zemlju.

– Razvela sam se, a onda su moja deca bila okrenuta protiv mene. Nažalost sin mi je pre par godina poginuo u saobraćajnoj nesreći, i to mi je najveća rana. Sada imam dve ćerke i unuče– rekla je takmičarka koja je izlaz i podršku pronašla u novoj ljubavi, suprugu Vasilu koji joj je došao u podršku.

On je bio moj razlog povratka u Sofiju. Upoznali smo se u najtežem trenutku mog života i evo sada hoću da mu se zahvalim za sve što je učinio za mene. Našla sam čoveka koji mi je u svemu najveća podrška- emotivno je poručila Mimi.

Milena nam je otpevala pesmu “Sto života“ Vesne Zmijanac koja joj je jedna od najdražih pevačica.

– Meni je bilo divno izvođenje ove pesme. Nije lako pevati Vesnine pesme i imam tremu kad ih kandidati izvode, ali prava pesma za vas- poručio joj je predsednik žirija.

Mimi Karadžiću najviše se svidela Milenina energija a onda je poželeo da je čuje i na drugom mestu- Ova pesma bi još bolje zvučala u kafani gde je drugačija atmosfera.

– Ja sam osetila da je Milena ovo iz srca donela na scenu. Osetili ste svaku reč– rekla je Milica.

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić,
Autor: T. Bogavac