Presek glasova: Dva kandidata vode tesnu trku, ali još uvek ništa nije gotovo, ko prolazi dalje odlučujete samo vi

ipiccy image 23 1

Prva emisija četvrtog kruga takmičenja „Nikad nije kasno“ donela je predivne emocije i sjajne nastupe naših veterana, a ove nedelje takmičari su ukrstili glasove u međusobnim duelima.

Iz 5 takmičarskih parova pobednici duela prema glasovima žirija i publike u studiju prošli su direktno dalje, a ko će od 5 preostalih takmičara da im se pridruži odlučujete samo vi. I to u onlajn glasanju koje traje do večeras u ponoć.

0A0A3887 1

Na glasanju su se u ovoj emisiji našli Aleksandra Saška Rakonjac, Goran Mišev, Lidija Đorđević, Zoran Cvetković Zof i Ljubiša Ilijev a samo jedan takmičar na osnovu vaših glasova prolazi u sledeći krug.

S obzirom da je u igri čak 5 takmičara glasanje je prilično neizvesno, a trenutno je stanje ovakvo:

Dva kandidata u ovom trenutku vode tesnu bitku, a to su Ljubiša Ilijev koji ima 33,1 posto glasova i Aleksandra Rakonjac Saška koja je dobila 31,7 procenata vaših glasova.

Iza njih su Goran Mišev sa 15,5, Lidija Đorđević sa 12,3 i Zoran Cvetković Zof sa 7,3 odsto glasova.

presek2

Ipak, još uvek ništa nije gotovo i situacija se u nekoliko preostalih sati može promeniti, zato posetite fejsbuk stranicu „Nikad nije kasno“ ili kliknite na link OVDE, gde možete da glasate za svog favorita.

Glsasanje traje do večeras, 29. maja u ponoć.

Ukoliko ste propustili da pogledate poslednju emisiju najvećeg regionalnog muzičkog takmičenja veterana „Nikad nije kasno“ to možete učiniti u videu ispod.

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić