Login/Registracija

PRESEDAN: Žika Jakšić iskoristio VETO i doneo odluku zbog koje su takmičari ostali U ČUDU

Autor popularnog takmičenja, Žika Jakšić već na samom početku emisije „Nikad nije kasno“ najavio je spekakularnu noć, budući da su se u žiriju našle zvezde Aco Pejović i Aleksandra Prijović, dok su u pevačkoj podršci bili Nenad Manojlović i Anja Vuletić.

Tu su i naši raspoloženi kandidati koji su dobrom energijom i sjajnim muzičkim repertoarom razgalili kako publiku u studiju, kao i gledaoce kraj malih ekrana. Sve to bilo je dovoljno da se u takmičenju desi prava magija i da autor popularnog takmičenja donese odluku koja je sve u studiju oduševila. 

Naime, nakon pet više nego sjajnih nastupa veterana, članova žirija, pa čak i voditeljke (OVDE), Žika je napravio presedan i to po prvi put u ovoj sezoni.

– Pošto je večeras Dan radosti, ja u ovoj sezoni prvi put koristim moje pravo glasa i moj veto i saoštavam da su svi kandidati prošli u sledeći krug – rekao je Žika, što su svi dočekali s oduševljenjem, a posebno takmičari koju su i nakon ove odluke ostali u čudu.

Inače, u naredno kolo plasirali su se Ismeralda Elenkova, Predrag Krivokapić, Suzana Smajić, Amer Hadžiahmetović i Milosava Vajić.

Takmičarima čestitamo na prolasku u četvrti krug, a Žiki želimo da uvek bude u ovakvom rasploženju.

Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: I. Ankić