Prepoznajete li ovu preslatku bebu? Danas je jedna od najlepših pevačica

U trenucima dokolice kučnog karantina Tanja Savić prisetila se detinjstva i na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj je imala samo četiri meseca.

Na slici Tanja pozira sa bratom, a u opisu je napisala: „Moj bata i ja kada sam imala samo 4 meseca. Biki, tebe nema jer još nisi bila u planu“. 

Tanju svi znate, a tek da vidite kakva je lepotica njena sestra

bb5ee571dda77ec9fa7e1e4b574c3e75611fdfdf

Tanjina objava za kratko vreme naišla je na brojne komentare, a među njima bio je i komentar da je njen mlađi sin Đorđe liči na svog ujaka. 

……

Inače, Tanja je rođena u selu Radinci kod Smedereva,a proslavila se učešćem u prvoj sezoni „Zvezda Granda“. Smešila joj se uspešna karijera, ali je na vrhu popularnosti odlučila da se uda i preseli u Australiju. Danas živi u Beogradu, ima dva sina – Maksima i Đorđa i važi za jednu od najuspešnih, ali i najlepših zvezda „Granda“.

Nedavno nam je priznala da je veoma emotivna i da plače svaki dan, a razlog možete da vidite OVDE!  Kaže da je narod voli jer je skromna i drugačija od drugih estradnih ličnosti, a o svojim planovima nedavno nam je govorila OVDE! 

……


Autor: I. Ankić