Preko trnja do ruža: Žika OTKRIO TAJNU takmičarke koja je sve OZBILJNO IZNENADILA

Dijana Popović (52) oduvek je imala želju da postane pevačica, što je sebi i ostvarila, ali ipak svoju muzičku karijeru je drugačije zamišljala.

b4f7351fc39f0e4e8c864cd69a830a7c4add2ed7

Kao devojčica pobedila je na jednom muzičkom takmičenju i tada shvatila da je to profesija kojom želi da se bavi čitavog života. Međutim, otac joj nije dozvolio da bude pevačica te se susretala sa raznoraznim situacijama.

– Morala sam da se krijem od oca da idem na priredbe i takmičenja, jer sam ga se plašila. Sa sedamnaest godina sam već počela da zarađujem od pevanja, radila sam sa orkestrom razna slavlja- otkrila je takmičarka.

f8269a8db83b90383ca9cbbafd240672b5da0934

Iako je imala sve predispozicije za svetlu karijeru, priznaje da je oduvek nešto sputavalo te je odlučila da skupi hrabrost i pojavi se u takmičenju veterana i uveri se da za nju i dalje nije kasno kada je pevanje u pitanju.

– Preko trnja stigli smo do ruža, sanjali smo snove a sad nam je jasno, možemo ih ostvariti, nikada nije kasno- poslala je prelepu poruku podrške svim takmičarima.

Žika Jakšić otkrio je tajnu ove takmičarke koja je iznenadila mnoge.

– Moram da vam otkrijem, kada sam sa svojom grupom „Ritam srca“ svirao i pevao po celom svetu, Dijana je pevala sa nama tri godine u lokalima gde smo nastupali- otkrio je voditelj.

bef6e7a539e3331c0e9314ede89b3c6eab74f1b6

„Volele se oči crne i zelene“ je pesma koju je izabrala za večerašnji nastup na Grandovoj sceni i već samim izborom kupila žiri.

Ništa manje nisu bili oduševljeni ni samom izvedbom, te je Begović prvi oduševljeno komentarisao.

– Čestitke za odabir pesme, meni se ovo dopada- rekao je pevač.

– Meni je ovo bilo jako dobro, njena energija, sve- dodao je Mare.

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić/ L. Cvetković,
Autor: J. Jović