Login/Registracija

Predviđali su mu veliku karijeru ali se isprečio rat: “Ipče Ahmedovski je prošao, ja nisam“

Nekadašnji finalista takmičenja veterana Saša Milovanović Šasi sinonim je za dobar provod na proslavama širom zemlje i regiona, a svirke se u Budvi i na Kopaoniku ne mogu zamisliti bez njega i njegovog benda.

Njegov potencijal uvidela su mnoga velika imena muzičkog sveta još četiri decenije, ali se spletom nesrećnih okolnosti malo zamišljenog, realizovalo.

– Osamdesetih godina me je Kepa iz “Smaka“ kao klinca doveo u Beograd i radio sam sa grupom “Šamar“ gde je šef bio Daša iz “Legendi“. E onda 1991. godine izdajem za Diskos koji je tada držao monopol ako tako mogu da kažem, a ja sam zajedno sa Jasminom Muharemovićem i pokojnim Ipčetom Ahmedovskim bio najavljen kao pevač od koga se mnogo očekivalo- rekao je pevač u “Grand magazinu“.

On je dodao da su Jasminova i Ipčetova muzika “prošle“ kod ljudi dok njegova nije, a nova prilika koja je delovala obećavajuće, nikad se nije ostvarila do kraja – 1995. godine potpisujem ekskluzivni ugovor sa PGP-om na pet izdanja, samos am dva uradio i 1999. su me stopirali posle bombardovanja i ne znam šta je tu bilo ali eto– objasnio je Šasi, koji se kasnije kroz šou “Nikad nije kasno“ predstavio milionima i pobrao sve simpatije.

POGLEDAJTE I:

Nakon finala SVE SE PROMENILO! Pevač posetio tri najpopularnije destinacije a RAZLOG JE FENOMENALAN! (VIDEO)

Foto: Grand Online,
Autor: T. Bogavac