PRAZNIK U DOMU MAJE MARINKOVIĆ IMA POSEBNU ČAROLIJU: „To je za nas sinonim radosti“

maja m nnk

Maja Marinković, nekadašnja finalistkinja šoua „Nikad nije kasno“, za prošlu godinu kaže da je bila kao iz snova. Upravo u protekloj godini objavila je svoj prevanac „Čuda“, a poput samog naziva ista su joj se i dogodila.

Za Grand pevačica je sumirala 2022. i otkrila kako se u njenom domu slave praznici.

-U svakom pogledu prošla godina bila je čudesna. Objavljena su “Čuda” koja su dobila nagradu za pop hit godine, opština Vrnjačka Banja nagradila me je priznanjem za moj dosadašnji rad. Imala sam solističke koncerte svuda, pa i u rodnom Vranju. Puno sam putovala i radila od velikih korporativnih zabava do lepih muzičkih večeri u hotelima Vrnjačke Banje. Tako da mogu reći da sam uživala u svom pozivu i promovisanju pesme „Čuda“, koja sve više osvaja publiku. Deca, porodica svi su dobro i to mi je najvažnije- gotovo u dahu započinje Maja sumiranje protekle godine.

Kaže da se osim svojim uspesima, posebno raduje uspesima svoje dece, ćerke i sina koji su joj i najveća podrška. Zato se ponosna majka trudi da ih uvek nagradi,a to posebno čini u vreme praznika.

-Nova godina i Božić imaju svoju posebnu lepotu zbog dece koja se najviše raduju, najpre što smo na okupu, a onda i poklonima– kaže pevačica i dodaje da je i ove godine zajedno sa suprugom bila njihov Deda Mraz.

-Uvek se trudim da ih obradujem nečim što žele. Uglavnom, igračkama jer se kao i svaka deca raduju svojim junacima, trenutno su Hari Poter i Barbie aktuelni omiljeni junaci – s osmehom priča.

maja marinkoiv

Maja ističe da se i sama raduje praznicima, posebno Božiću za koji uvek ispoštuje tradiciju i sve običaje.

Božić je za nas sinonim radosti, tada se okupimo svi uz neki svečaniji rucak. To su praznični dani kada najviše uživamo u krugu porodice – kaže pevačica i dodaje da se tog dana posebno priprema praznična trpeza. Kao prava domaćica zadužena je za sve đakonije na stolu, a za Grand otkriva i kako izgleda Badnji dan u njenom domu u Vrnjačkoj Banji.

-Pogača u kojoj bude novčić je tradicionalno na trpezi na Badnji dan, kao i posna jela, dok je za Božić trpeza mrsna. Trudimo se da ispoštujemo tradiciju i sve običaje i na Badnji dan i na Božić. Decu najviše raduje unošenje badnjaka, tada mu pevamo pesmu dobrodošlice. Sve u svemu, kao i u svakoj porodici, jedna idilična porodična atmosfera vlada i u našem domu – ističe Maja i sve ljude tradicionalno pozdravlja:

-Hristos se rodi! Srećan Božić i da ga u zdravlju i miru proslavite!

maja m

NE PROPUSTITE

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić