Login/Registracija

Praznično veče prepuno emocija ali neko mora i na fejsbuk glasanje, evo šta je žiri odlučio a čiju sudbinu određujete vi

Praznična emisija muzičkog takmičenja veterana „Nikad nije kasno“ donela je pregršt lepih nota koje su probudile najdublje emocije među svima u studiju, a verujemo i auditorijumu pred malim ekranima. Veselo raspoloženje u večerašnjoj emisiji i mnogo muzike uveselili su mnoge, pa je pred žirijem bila teška odluka jer ne mogu svi takmičari da prođu u sledeći krug.

U večerašnjoj emisiji predstavilo se pet izvanrednih takmičara, a sjajnoj atmosferi dodatno su doprineli Ceca Ražnatović i Mima Karadžić koji su pravili društvo Saši Miloševiću Maretu u žiriju, kao i Bojana Barjaktarević, Zorana Mićanović, Stefan Petrušić, Stefan Kosamajac i Mira Mirković koji su nastupali sa veteranima u revijalnom delu emisije.

Žiri se dogovorio da odluku o tome ko nastavlja takmičenje saopšti Ceca Ražnatović, s obzirom da već ima iskustva u žiriranju u „Zvezdama Granda“.

-Nismo bili jednoglasni, svako je imao svog favorita što je negde i prirodno, ali je žiri na kraju presudio sledeće – rekla je Ceca i saopštila rezultate glasanja članova žirija, a Mima je dodao šeretski da bi onglasao drugačije, ali da su ostali ustanovili da nema sluha.

Odlukom žirija direktno dalje su prošli: Lidija Đorđević i Pavle Vitanov, dok je publika u studiju odlučila da dalje ide i Nenad Bogdanović Panki.

Na Fejsbuk glasanju koje traje do utorka u ponoć za ostanak u takmičenju bore se Žužana Varga i Vladan Stojić Malika. Glasanje traje 48 sati, do utorka u ponoć, a ako želite da podržite jednog od kandidata to možete učiniti ovde.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić