Login/Registracija

Pravi GASTARBAJTERSKI DUEL: Žiri na mukama nije znao KOGA DA PUSTI DALJE

Poslednji takmičari večeras bili su Dubravko Biondić i Slaviša Korać, a njihov duel Žika je opisao kao gastarbajterski s obzirom da obojica žive u Nemačkoj.

Dubravko je ovog puta odabrao pesmu Šabana Šaulića “Mala“ koju je pre 18 godina napisao predsednik žirija emisije, Saša Milošević Mare, pa je u skladu sa tim on prvi i komentarisao.

77ab91a198385dfded31db0c040e997aef64eeec

– Neću analizirati tekst (smeh). Drago mi je da si nas podsetio na ovu pesmu i da će ona sada dobiti neki novi život. To kažem jer si je sjajno doneo i hvala ti na tome– rekao je on.

– Super ti je glas, iako si imao te silne operacije- iznenađen je bio Frano.

I Tanji Savić je Dubravkova izvedba bila fenomenalna te mu je poručila da mu je izgleda suđeno da bude pevač, naročito nakon svega što je prošao.

eb176c15e69786c2eb02506f4fa5ddcaa209d745

“Zanela me svetla velikoga grada“ bio je Slavišin izbor za večeras, a Žika je odmah iskoristio priliku da analizira i ovaj naslov.

– Mene su jednom zanela svetla velikog grada i to kad sam prvi put kao dete iz Aleksandrovca otišao u Nemačku. Tamo sam se zaljubio i oženio prvi put. E onda sam došao za još jedan veliki grad Beograd, zaljubio se i oženio po drugi put. Znači, više neću da se ženim, dobro mi je ovako– obrazložio je on.

e006d7cc8505f5d240dfddb06c1a3ce9e88185eb

Slaviša Korać doneo je ovu pesmu na sebi svojstven način pa pobrao mnogo komplimenata.

– Šta da kažem, sjajan glas i sjajno otpevano!- rekao je oduševljno Frano Lasić.

– Mene je ova pesma jako ganula naročito što je od pokojnog Marinka, mnogo smo izgubili. Ti si ovu pesmu izneo na svoj način koji mi se jako dopao– dodala je Tanja.

– Moram da kažem da su i Dubravko i Slaviša dva pevača koje bih ja mogao da lsušam celu noć naizmenično. Ova pesma je bila zahtevna ali ti si je doneo muški i znalački– poručio je Mare.

d5c57fd3a1c9cc1b8bbc2b456be3d0b6ec2674c1

Iako ih obojicu veoma voli kao pevače, na kraju je sam Mare bio taj koji je presudio koji od njih će proći direktno dalje, s obzirom da su glasovi Frana, Tanje, Sofre i publike rekli da je situacija izjednačena.

– Dajem prednost Dubi, ali sam siguran da se nećemo oprostiti od Slaviše– zaključio je predsednik žirija.

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac