Login/Registracija

Potresna životna priča RASPLAKALA SVE! Žika lio SUZE, a Aleksandra od EMOCIJA nije mogla da govori

U prvoj epizodi „Nikad nije kasno“ pažnju je privukao nastup takmičarke Snežane Bosančić iz Ulcinja, koja je svojim odabirom pesme, ali i potresnom životnom pričom izazvala najiskrenije emocija žirija i publike.

Naime, Snežana se prvo rasplakala nakon što je u emisiji pročitala prijavu za učešće u takmičenju, koju je popunio njen sin Milan bez njenog znanja, a zatim je otkrila da je spletom životnih okolnosti godinama razdvojena od svog jedinca. Ona je priznala da je život nije mazio, da je nakon smrti oba roditelja pretrpela veliki gubitak, kao i da je rat u Bosni i Hercegovini naterao da emigrira u Crnu Goru, nakon čega je njen sin odlučio da se vrati kod oca u Užice.

„Ja sam rođena Tuzlanka, koja se udala u Užicu. Nakon šest godina sam se razvela i otišla sa sinom kod roditelja u Zvornik, gde smo lepo živeli i gradili svoju priču. Međutim, moja porodica je za kratko vreme nestala, jer su mi oba roditelja za kratko vreme umrla, a moj sin je bio moja najveća radost i podrška. Nakon toga preselili smo se u Ulcinj, ali je Milan ipak rešio da se vrati u Srbiju kod oca“, ispričala je Snežana sa suzama u očima, dok je njen sin dodao da njihova povezanost nikad nije prestala uprkos udaljenosti.

„Svaka razdvojenost je teška, ali ljubav mora da prebrodi sve granice“, rekao je Slađanin sin, dok je ona dodala da je ponosna na kakvog je čoveka on izrastao.

Na njegov nagovor Snežana se i pojavila u emisiji „Nikad nije kasno“, a pesma „Tebi majko, misli lete“ od Nedeljka Bilkića, koju je izvela u takmičenju, bila je želja upravo njenog sina. Njeno izvođenje rasplakalo je ceo studio, a među njima i Žiku Jakšića i Aleksandru Prijović koji nisu mogli da sakriju emocije.

Nakon emotivnog nastupa Aleksandra je jedva uspela da progovori.

„Posle one tužne priče, ova pesma, šta da kažem?! Neka priča neko drugi“, rekla je uplakana Aleksandra, a Mima Karadžić je dodao „Idi, bre, Snežana, rasplaka nas sve“.

„Nije mi to bio cilj“, odgovorila je takmičarka i priznala da je ona ipak totalni amater u pevanju.

„Snežana, ja Vam čestitam. Od večeras ste Vi bivši amater“, konstatovao je Saša Milošević Mare, a isto mišljenje delila je i Prija.

„Vi zvučite mnogo bolje od nekog ko godinama radi ovaj posao. Preneli ste prelepu emociju“, rekla je Aleksandra.

Foto: Z.K.Munja/D.Milošević,
Autor: I.Ankić