Login/Registracija

POTEKAO iz “Zvezda Granda“ a učestvovao u “Nikad nije kasno“! Evo o kom PEVAČU JE REČ! (FOTO)

Pevač iz Srebrenika, BiH, Armin Dedić proslavio se u takmičenju “Zvezde Granda“ pre par godina, a njegov duel sa Arminom Jusufovićem jedan je od najgledanijih na našem zvaničnom Youtube kanalu, što možete pogledati OVDE.

Kako je ove nedelje snimljena još jedna emisija četvrtog kruga “Nikad nije kasno“, u kom je praksa da već afirmisani pevači pevaju sa takmičarima, Dedić se u istoj i pojavio dajući podršku jednom kandidatu u revijalnom delu, zajedno sa još par kolega iz “Zvezde Granda“.

Zato je prilikom gostovanja u emisiji Grand Magazin ispričao kako se proveo na snimanju i šta je bilo najteže: ,,Bilo mi je odlično. Bio sam sa kolegama iz Zvezda Granda“ rekao je Armin pa dodao- Zanimljivo je gledati ljude koji se takmiče sa mesta žirija.

Iako kolege i on nisu bili deo zvaničnog dela žirija, ipak su učestvovali u glasanju na kraju: ,,Zanimljivo je gledati kako i njih udara trema kao nas nekada“.


Ono što je Armina najviše fasciniralo kod popularnih veterana koji se u ovom krugu bore za prolazak u polufinale jeste borba: ,,Ta želja i lavovska borba mi je nešto najzanimljivije“.

Ovu epizodu emisije gledajte u nedelju, 28.juna od 21 čas na TV Prva, kada se opraštamo do jeseni!

POGLEDAJTE:

ŽIRI BIO NA TEŠKIM MUKAMA Top 5 najjačih duela u „Zvezdama Granda“ svih vremena (VIDEO)

POSLEDNJA EPIZODA “Nikad nije kasno“ uz SJAJNU EKIPU i iznenađenjem za Žiku koji je nažalost PONOVO IZOSTAO! (VIDEO)

Foto: Instagram/ Grand Online,
Autor: T. Bogavac