Login/Registracija

Posle četvrt veka pevanja ZBOG RODITELJA stao na veliku scenu, ali oni NISU DOČEKALI da ga vide (VIDEO)

Rođenom Sarajliji Omeru Karaliću, Nemačka u koju je otišao trbuhom za kruhom ipak nije mogla da ostvari sve snove koje je imao, te se zbog njih nakon četvrt veka pevanja vratio u rodne krajeve.

– Na Balkanu još nikada nisam imao neki nastup, a dolazim odavde. To mi je bila velika želja– bila je prva rečenica koju je Omer izgovorio kada je došao u šou veterana.

Njegovo pojavljivanje u ovom takmičenju dogodilo se na nagovor roditelja, koji nedeljom nisu propuštali “Nikad nije kasno“, i zamišljali da će se baš njihov sin naći na velikoj sceni.

– Iako je bila njihova želja, srećan sam samo što sam došao ovde, da se predstavim barem u prvom krugu, a naravno da ću biti još srećniji ako budem prolazio dalje. Takođe, tu sam da bih i ćerkicu Amaliju učinio ponosnom- govorio je tad.

Nažalost, njegovi roditelji nisu dočekali da ga vide kako pleni Grandovom scenom jer su oboje preminuli u razmaku od 18 dana, neposredno pred njegovo učešće.

Karalića taj događaj nije obeshrabrio, već mu dao još više snage da ostvari njihovu veliku želju.

– Hvala ti što si našao snage da staneš na ovu binu. Bila bi šteta da ljudi ne čuju tvoj glas. Na mene si ostavio veliki trag kada sma slušao snimke- poručio mu je Jakšić u prvom krugu.

I bio je u pravu. Od prvog do poslednjeg kruga, Omer je žario i palio velikom scenom a svojim anđeoskim glasom osvojio publiku i članove žirija koji su se smenjivali mesecima.

Pevač je to pripisao ne samo svom talentu, već i iskustvu koje je stekao tokom 26 godina bavljenja tim poslom, a što je rezultiralo ulaskom u velikom finale.

– Caka kod mene je što se isto dajem publici bilo da me sluša 30 ili 3 hiljade ljudi- objasnio je.

Veliku sreću zbog uspeha u ovom takmičenju, nedavno je prekinuo tragičan događaj- smrt rođene sestre Đuze, zbog koje je pevač ostao skrhan bolom, a o čemu više možete pročitati OVDE.

Jedan odn jegovih najboljih nastupa pogledajte u videu ispod:

Foto: Z. K. Munja/ E. Srdić,
Autor: T. Bogavac