Login/Registracija

Pojavljivanje na televiziji iskoristila da pozdravi bivšeg supruga koji 10 godina nije video njihovog sina

– Da su moje životne okolnosti uobičajene, verovatno mi ovo nikad ne bi palo na pamet – ovom rečenicom započela je svoje predstavljanje Edina Sabljić (43) iz Mostara, takmičarka šoua „Nikad nije kasno“. 

d6f6b74f198a2fec131d5b93d2905cb1c3a6a87b

Nikada se do sad nije bavila muzikom, prekretnica u njenom životu desila se 2018. godine, kada je saznala da boluje od karcinoma. 

Iako bi mnogima to možda ličilo na kraj života, Edina je sve to doživela kao novi početak, promenivši do tada već ustaljene navike. Upravo zbog toga je i rešila da uradi neke stvari koje do sada nije. Jedna od njih je prijava u emisiju „Nikad nije kasno“.

– Muzika i pevanje su moja neostvarena želja – priznaje takmičarka koja je iskoristila pojavljivanje na televiziji da pozdravi bivšeg muža. Ona je ispričala da se njihovom 18-godišnjem sinu nije  javio od 2009. godine.

– Mislim da je za neke stvari ipak kasno! Možda ga ova emisija motiviše da se razmisli – kaže ova samohrana majka, a Žika Jakšić joj je uputio reči podrške.

– Treba da shvati svoju grešku, da dobije neki oprost. Mislim da vaš sin zaslužuje izvinjenje i da ima kontakt sa svojim ocem. Čestitam ti na hrabrosti!

7e02aeae4a1a8e179f886e951f46a89549d37f6f

U takmičenju veterana predstavila se pesmom „Dancing queen“ grupe „Abba“.

Voditeljka je konstatovala da je Edia prava kraljica plesa, radosti i optimizma,a žiri se složio. 

– Pokupila si sve simpatije u studiju. Mislim da osećaš svu podršku koja treba da ti bude vetar u tim tvojim nežnim bedrima – rekao je Saša Milošević Mare, dok je Tamara Dapčević čestitala na hrabrosti da od potpunog amatera postane profesionalac. 

Foto: Z.K.Munja/D. Milošević,
Autor: K. Stanković