Login/Registracija

POHVALE I VELIKE REČI, A ONDA I NAKLON ŽIRIJA: Konkurencija prejaka, neće biti lako doneti odluku! (VIDEO)

Ove nedelje emitovaće se poslednja emisija četvrtfinala „Nikad nije kasno“, a takmičari će dati sve od sebe da zablistaju na velikoj sceni i oduševe publiku i žiri kako bi se plasirali u polufinale i još malo približili ostvarenju svojih snova.


U žiriju ove nedelje Saši Mioševiću Maretu pridružiće se vrhunski pevači i legende narodne muzike Šerif Konjević i Neda Ukraden koji će pored puno šale i pozitivne energije u emisiju uneti i dobru muziku u kojoj će svi uživati.

Jedan od najstarijih kandidata Vladan Simić svojom izvedbom oduševiće članove stručnog žirija koji će to jasno pokazati i dodeliti mu lavinu komplimenata i reči podrške.

– Onaj ko zna da peva njemu ništa mu nije teško – rekao je Šerif Konjević, a Neda se nadovezala i takođe uputila komplimente: – Tebi ovo izuzetno leži… 

Jedna kandidatkinja ispričala je da je nakon razvoda propevala i to je bio odličan potez, jer je svojim glasom oduševila sve koji su u njenom vokalu uživali, dok je Neda imala zanjimljiv komentar: – Ako si se posle razvoda odlučila da propevaš neka si se razvela.

Amer Čengić Čenga imao je fantastičan nastup i zaslužio ne samo pohvale već i naklon žirija.


Šta nas sve čeka u ovonedeljnoj emisiji Nikad nije kasno“ pogledajte u videu ispod teksta!

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić