Login/Registracija

POČINJE EUFORIJA: Otkrivamo kad je SPEKTAKULARNO finale i ko će biti u žiriju NIKAD NIJE KASNO

Znamo da ste ovo svi željko iščekivali, zato sa radošću možemo da potvrdimo da će se veliko finale najemotivnije emisije „Nikad nije kasno“ održati u nedelju, 26.juna uživo iz Grandovog studija na Košutnjaku.

Direktan prenos spektakularne završnice biće u nedelju od 21 čas na Prvoj televiziji, Kanalu 5 i TV Nova BiH. 


Dvanaest finalista boriće se za laskavu titulu pobednika sedme sezone, a kao i svake godine, žiri i publika izabraće čak tri pobednika. Prvog će odabrati stručni žiri, koji u finalu čine Saša Milošević Mare, Milica Todorović i Željko Samardžić, dok će gledaoci odabrati čak dva pobednika i to putem SMS i Fejsbuk glasanja.

U spektakularnom finalu veterani pevaće uživo uz pratnju orkestra Aleksandra Sofronijevića, a domaćini će, kao i do sad, biti najbolji i najlepši voditeljski dvojac – Dragana Katić i Žika Jakšić. 

Nagradni fond „Grand produkcije“ je i ove godine bogat, a pored statue, pobednici će dobiti pesmu,  kao i kompletan marketing najveće produkcijske kuće.

Podsećamo, finalisti su Ljubiša Osmanović, Omer Karalić Azzaro, Anka Pecnik, Vladan Simić, Amer Čengić Čenga, Mirsada Mekić, Radenko Bilić Miki, Tomislav Filipović Čičak, Vesna Damjanović, Dubravko Biondić Duba, Boban Canevski i Slaviša Korać.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I. Ankić