Login/Registracija

Pobednik „Nikad nije kasno“ ISPUNIO SVOJ SAN: Uhvaćen na doručku sa VELIKOM ESTRADNOM ZVEZDOM (FOTO)

Popularni muzički šou „Nikad nije kasno“ pevačima amaterima doneo je veliku slavu i popularnost, ali i brojna poznanstva i priliku da upoznaje najveće zvezde iz sveta muzike.

Iz kruga u krug veterani su imali čast da razgovaraju sa brojnim pevačima koji su bili deo žirija i upravo od njih dobiju savete i smernice. 


Na pobednika ovogodišnje sezone Dubravka Biondića Dubu poseban utisak ostavio je Dragan Kojić Keba, a njihova zajednička fotografija koja je osvanula na društvenim mrežama oduševila je mnoge.

– Trideset godina slušam i pevam njegove pesme, a danas sa njim na doručku! KEBA– napisao je ponosno Duba.


Ekipa portala Grand Online odmah je kontaktirala Dubravka koji je otkrio pozadinu ove fotke koja je izazvala lavinu komentara.

– Keba i ja smo se dogovorili za susret, trebalo mi je nekoliko njegovih saveta, a moguća je i saradnja u budućnosti- otkrio je jedan od pobednika „Nikad nije kasno“.


Takmičenje mu je osim poznanstava sa velikim zvezdama donelo i prijateljstva sa kolegama iz takmičenja sa kojima je i danas u kontaktu.

– Nisam sa svima u kontaktu, ali sa mnogo njih jesam! Čujem se sa Čengom, Azarom, Bobanom, Selkov, Radenko, sa njima sam baš konstantno u kontaktu- otkrio je Biondić.

BONUS VIDEO

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović