Login/Registracija

Plakaćete od smeha kada čujete „ĆIRINU ZDRAVICU“: Stari prijatelji otkrili RITUAL ISPIJANJA RAKIJE: „Niko nije smeo da pije dok se ne završi“ (VIDEO)

Malo je ljudi na estradi koji se mogu pohvaliti prijateljstvom dugim preko pedeset godina, ali kako čuvena izreka kaže: „Samo retki nađu retke“, pa su se tako davnih dana pronašli i Žika Jakšić i Dejan Ćirković Ćira.

Tokom pet deceija, prijatelji su prošli kroz dobro i loše, a sinoć se po prvi put u ulozi žirija u emisiji „Nikad Nije Kasno“, našao i Ćira koji je bio raspoložen da sa publikom podeli neke od njihovih životnih anegdota od kojih je jedna posebno nasmejala prisutne.

Naime, kako to na našim prostorima biva, kada se okupi društvo valja se popiti po koja čašica pre ručka, a grupa „Ritam srca“ imala je poseban ritual ispijanja omiljenog srpskog pića.

Ovo nam je bilo kada sednemo mi kao bend, svratimo u kafanu i obično pre ručka ide rakijica. Onda Ćira drži zdravicu i ne pijemo rakiju dok se zdravica ne završi– uveo je u priču Žika, a Ćira se nadovezao.

Mera nam je bila do tri rakije. Pošto zdarvica traje jako dugo ja ću da je skratim malo zbog emisije– dodao je pevač pa započeo recitovanje koje niko ne može da opiše kao što to ume i sam autor, i zato kliknite na video ispod i poslušajte Ćirinu zdravicu koja je izazvala ovacije u studiju.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: S. Čumić