„PLAČEM SVAKU NOĆ“ Jovana Tipšin nedavno je izgubila majku, a evo kako se bori sa velikom tugom (VIDEO)

Jovana Tipšin nedavno se susrela sa teškom životnom situacijom kada je izgubila majku, međutim pevačica je ipak smogla snage da se pojavi u emisiji „Nikad nije kasno„.

– Kad god padnemo treba da ustanemo, koliko god da nam je teško i da su to neke tragedije, mi moramo da ustanemo i da idemo dalje. Bog nam da snagu i energiju da idemo pravim putem, da poslušamo sve sa strane, ali mi imamo svoju intuiciju i treba da slušamo svoje srce, i dušu i ono što mi volimo da radimo… – rekla je pevačica i otkrila kada je shvatila da je veliki borac:

– To sam shvatila prvi put kada mi je otac umro 1997. godine, da moraš da ideš napred, a drugi put sad kad mi se mama upokojila pre tri meseca. Četrdeset dana nisam radila, bila sam u crnini, a onda sam rekla: „Da mama ti ovo voliš i ti tata isto ovo voliš, vi ste moja podrška sa neba. Znam da su tu i idem napred. Kući se isplačem, skoro svaku noć, to naravno niko ne sme da vidi i ovu poslednju pesmu sam posvetila mami, a tati sam posvetila pesmu „Oče moj“. 

05458067ef03034b1f03c83f18bf15a5c2dd73de

Pevačica kaže da su je životne nedaće ojačale, ali priznaje da se i dalje bori sa empatijom.

– Ja sam empatična, učim da to ne budem, ali šta ću kad sam empatična… Saosećam se sa drugim dušama. Čak i oni ljudi koji deluju nekulturni i bezobrazni, ja kažem oni su dobre duše samo ih je život naterao da budu takvi – zaključila je pevačica.

Ceo intervju sa Jovanom pogledajte u videu ispod teksta!

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: I. Ankić/ D. Bukovčić