Login/Registracija

Pevačica trpela MOBING na poslu, pa se osvrnula na koleginice: “Neke o tome LAŽU zarad marketinga“

Pevačica Tamara Dragić pored bavljenja muzikom ima i stalan posao u jednoj državnoj instituciji za koji malo ko zna, a koji joj donosi redovne prihode već godinama.

Upravo zbog toga, Dragićka je jedna od retkih sa estrade koja se za vreme pandemije korona virusa nije žalila na finansijsku situaciju, već imala konstatna primanja.


Ali, kao i mnoge žene, ne samo one koje se bave javnim poslom, i Tamara je na svojoj koži osetila kako je trpeti mobing na radnom mestu o čemu je odlučila javno da govori.

– Nisam doživela neko konkretno nasilje ali jesam razne vidove mobinga. Prvo zato što sam žensko, a onda zbog toga što sam uspešna u onome što radim, što sam lepa, ostvarena i na emotivnom planu. To je takođe zapravo jedna vrsta nasilja koje traje određeni vremenski period- rekla je Tamara svojevremeno, pri čemu nije želela da otkriva na kom radnom mestu joj se to desilo.


– Mogu samo da kažem da je bilo na različitim poslovima koje sam radila- kratko je poručila.

Pevačica je dodala i to da je nažalost u svom bliskom okruženju imala primer žena koje rade obične poslove, a koje su preživljavale svašta, sve vreme krijući to od okoline.

– To su moje prijateljice koje su ćutale do momenta kada je moglo postati kobno. Žene se plaše osude, komentara, naročito kada vidite one tipa: “Sama je to tražila, sama je kriva“- istakla je Dragićka.


Tamara se osvrnula i na činjenicu da je javnim ličnostima još teže da priznaju da trpe nasilje zbog zadiranja medija u njiho prvatan život, kada sve dobije potpuno drugu dimenziju.

– Narod se pita uvek da li neko traži pažnju ili je stvarno tako. Neke javne ličnosti su to uradile u svrhe marketinga čega sam bila svedok- zaključila je nedavno Tamara.

BONUS VIDEO
Foto: Instagram/ Z. K. Munja,
Autor: T. Bogavac