Login/Registracija

Pevačica se prisetila detalja iz detinjstva: „IZBACIVALI SU ME IZ UČIONICE“

Nedavno je pevačica Ivana Selakov snimila duetsku pesmu sa Sedativ bendom pod nazivom „Ti i ja“ i po mišljenju mnogih ponela titulu kraljice dueta. 

– To datira od gimnazije. Sećam se moja kuma i ja smo uvek na časovima pevale u duetima, ma uvek u dvoglasu. To je nekako ostalo u meni… Kada recimo treba da pišemo neki kontrolni, drugari iz razreda izbace kumu i mene ispred vrata i kažu nam da pevamo neki duet pred profesorom. Onda nas profesor gleda oduševljeno i hvali i tu već prođe neko vreme i shvati da nemamo vremena za kontrolni. I tako se odeljenje izvlačilo na naše duete i od tada datira moja ljubav prema duetskim pesmama- ispričala je pevačica.

Iako ne krije da joj ova laskava titula prija, posebno joj znače komentari da je svaki duet koji je objavila postao veliki hit. Mnogi tvrde, pa i sama Ivana da ima nepogrešivu intuiciju kada su u pitanju kolege sa kojima će sarađivati.

– Sve ja u svojoj glavi zamislim i zaključim ko bi bio adekvatan za tu pesmu. Naravno, svi su pristajali iz prve i stvarno su sve mega slušane. Ipak najslušanija i najtraženija je „Ako je do mene“ iako je stara čak dvanaest godina- rekla je sa ponosom.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović