Login/Registracija

Pevača napali što radi na Božić, odgovorio im NIKAD JAČE i svima zapušio usta: „Ne sviram jer moram“

nebojsa milutinovc

Muzičari ne znaju za neradne dane i praznike, jer godinama unazad baš tim danima uveseljavaju ljude koji žele da u kafani i restoranima sebi daju oduška.

Međutim, neki od njih trude se da bar za Božić nje rade, ali to nije slučaj sa nekadašnjim finalistom „Nikad nije kasno“ Nebojšom Milutinovićem koji je zbog svirke na najveći hrišćanski praznik naišao na osudu prijatelja i fanova.

nebojsa

Nebojša se tim povodom oglasio na društvenim mrežama i otkrio zbog čega je odlučio da nastupa za Badnji dan i Božić.

-Neko me je danas, verujem dobronamerno, prekoreo što sviram za Badnje veče i Božić. Ni ja, ni ostali iz benda ne sviramo jer moramo. Sviramo isključivo iz ljubavi prema muzici i javnom nastupu. Božićni praznici su praznici radosti i ljubavi. Ako večeras i sutra uveče ne smemo da radimo ono što volimo i što nas čini radosnim, onda je*i ga, grešni smo. Da skratim – večeras ćemo, u duhu praznika, nagraditi jednog našeg poštovaoca skromnim poklonom- istakao je Milutinović na Fejsbuku, što je naišlo na različite reakcije.

I dok su ga jedni osudili njegov način na koji doživljava praznike, drugi su ga podržali zbog ljubavi koju godinama gaji prema muzici.

nebpojsa 1

NE PROPUSTITE

Foto: Fejsbuk,
Autor: I. Ankić