Login/Registracija

Pevač uzeo LOPATU u šake, pa pokazao kako je OČISTIO svoje LUKSUZNO dvorište

Prvi veliki sneg u našoj zemlji primorao je i nepoznate i poznate ličnosti da sa lopatama izađu na ulicu. Tako je i naš pevač Milan Simić, inače stalni član orkestra Aleksandra Sofronijevića, zasukao rukave i obavio svoju građansku dužnost čišćenja snega.

Na svom Instagram profilu objavio je nekoliko snimaka i otkrio kako je proteklo lopatanje u Kraljevu.

On se prvo požalio da je sneg toliko napadao da je bukvalno zatrpao celu ulicu i da kolima jedva može da izađe iz svog dvorišta.

Nakon toga uzeo je lopatu u šake, pa kao pravi domaćin i savestan građanin očistio i dvorište svog novog luksuznog doma i ulicu, te se svojim višečasovnim lopatanjem pohvalio u novom snimku.

– Game over – napisao je Simić nakon završenog posla, otkrivajući u videu deo dvorišta nove kuće u koju se nedavno uselio sa porodicom.

Ono što možemo da primetimo i da pohvalimo jeste to što je naš Milanče, osim sopstvenog dvorišta, detaljano očistio kompletnu ulicu i to sve sa jednom crvenom lopatom.

Alal vera!

Podsetimo, pevač je početkom oktobra po prvi put postao tata, kada je njegova supruga na svet donela dečaka kom su roditelji dali ime Bogdan.

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić