Login/Registracija

Pevač nikad ZALJUBLJENIJI, tvrdi da ŽIVI U BAJCI: „Ne bih da me napusti“

Nakon turbulentnog ljubavnog života i razvoda od petogodišnje partnerke, Jasmin Heinz, pevač i nekadašnji učesnik šoua „Nikad nije kasno“, konačno je pronašao svoju mirnu luku kraj lepe Lejle iz Beča. 

Susret sa Lejlom desio mu se kad se najmanje nadao, te je njegova sreća danas još veća, a ljubav sve jača.

– Kad bi čovek znao šta ga čeka i kakva mu je sudbina verovatno bi se pripremio na sve to. A ja da sam znao, čekao bih nju do današnjeg dana. Hvala dragom Bogu pa je meni poslao – kaže pevač koji u petoj deceniji „cvrkuće“ kao tinejdžer.  

– Nikad nisam polazio od toga da će mi se ljubav ponovo desiti. Znate i sami da danas čovek može svašta da doživi, ali da na sopstvenoj koži doživi pravu ljubav u petoj deceniji, to nisam mogao ni da sanjam. Nije uvek sve u životu kako ti želiš, već kako ti Bog kaže. Nama se obostrana ljubav jednostavno desila i već posle tri dana shvatio sam da je Lejla osoba sa kojom želim da provedem ostatak svog života  nedavno je rekao za Grand Online, a sada je sa celim svetom želeo da podeli koliko je srećan i voljen.

On je podelio nekoliko fotografija sa novom partnerkom i emotivnim rečima pokazao koliko mu je stalo do nje. 

– Da mi te dragi Bog nije poslao ni dan danas ne bih osetio i uvideo suštinu života, a život si ti. Ko te nije voleo nikad nije ni živeo, a ja srećni izabranik pa osetih život, bezuslovnu ljubav. Ljudi kažu to samo ima u bajkama, pa eto ja osetih i doživeh tu bajku i ne bi nikad da me ova bajka napusti. Dok god dišem ovim plućima želim ostati u ovoj bajci – poručio je Jasmin na društvenim mrežama, što je i naišlo na veliku podršku i izazvalo brojne komentare njegove publike. 

„Golupčići, ovo je predivno“, „Zaslužio si ljubav“, „Volite se zauvek kao sad“, „Prelepi ste, a ti Jasmine, zaslužuješ svaku sreću“, samo su neki od komentara koji se i dalje nižu ispod njegove objave sa Lejlom. 

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić