Login/Registracija

Pevač kroz suze progovorio o bolesti supruge: „Prikovana je za krevet, ne može nigde bez kolica i štapa (VIDEO)

Capture 31

Pevača i bivšeg inspektora policije Milana Vasiljevića publika je upoznala pre nekoliko godina u takmičenju pevača veterana „Nikad nije kasno“.

On je nedavno objavio novu pesmu koju je posvetio supruzi koja se već godinama bori sa bolešću. Pesma nosi naziv „Za Ljiljanu“ kao i čuveni hit Tome Zdravkovića.

Capture 32

Milan se kroz suze u emisiji „Grand Parada“ javno obratio supruzi i zahvalio se za svu ljubav i podršku koju mu pruža sve ove godine.

-Pesma je posvećena mojoj supruzi Ljiljani koja je teško bolesna, prikovana je za krevet. Bukvalno ne može da hoda bez štapa i kolica. Ona je velika moja podrška za sve ovo što radim, 24 godine teške bolesti, to nije malo, ali šta da radimo – rekao je on.

Capture 33

Veteran se zatim zahvalio i lekarima koji kako kaže njegovoj Ljiljani produžavaju život i koji su svakodnevno sa njom.

-Posebnu zahvalnost dugujem interventnoj radiologiji i Domu zdravlja u Žarkovu oni joj buklvalno produžavaju život. Ja njima mogu da kažem jedno veliko hvala. Supruga ne može da ide nigde, ali se raduje svakoj mojoj pesmi, svakom mom nastupu i samo može da gleda ovako preko televizora – rekao Milan kroz suze.

U videu poslušajte pesmu koju je Milan posvetio supruzi:

POGLEDAJTE I:

Foto: youtube,
Autor: A.Milinković