Login/Registracija

Pet stvari koje niste znali o POBEDNIKU „Nikad nije kasno“, a jedna će vas IZNENADITI (VIDEO)

Dubravka Biondića Dubu upoznali ste kroz sedmu sezonu takmičenja „Nikad nije kasno“ u kojoj je trijumfovao kao pobednik od strane Fejsbuk glasača.

Ekipa našeg portala srela ga je vidno nasmejanog i raspoloženog te nas je zanimalo da li je to zbog pobedničke statuee ili je uvek takav.

– Privatno sam isti kao na bini i na stejdžu, družim se sa ljudima, volim dobre ljude i da se družim, da pojedem, popijem i zapevam- otkrio je Dubravko.

Veliki pečat ostavio je svojim sjajnim vokalom i pozitivnom energijom, ali pobednik je sada rešio da za čitaoce našeg portala otkrije pet stvari koje sigurno niste znali o njemu.

– Volim da pijem pivo i rakiju, obožavam nogomet, obožaam borilačke sportove, obožavam televiziju i svoju porodicu- izennadio nas je veteran te otkrio da muzika nije njegova jedina strast.

– Jedno vreme sam znao da treniram onako rekreativno, pa se posle družimo malo, popijemo pivo. Inae nekoliko godina sam bio u borilačkim sportovima, tako da sve volim Međutim posle su krenule svirke pa nisam stizao, bilo mi je malo naporno. Sad krećem u teretanu, da steknem kondiciju, biću malo više na televiziji pa moram (smeh). Kada me vide uživo svi kažu da sam mnogo krupnji na TV-u. Mora da se održava linija!- rekao je Duba za Grand Online.

Šta je sve otkrio u razgovoru sa nama saznajte u videu ispod:

……

Foto: Z. K. Munja,
Autor: J. Jović