Login/Registracija

Pesma „Đoletu“ UGLEDALA SVETLOST DANA, u sve umešan bivši finalista: „Ovo je najmanje što smo mogli da uradimo“ (VIDEO)

Svoju svestranost i neverovatnu emociju u svemu što radi, pa tako u pevanju, Vladimir Vješić pokazao nam je još tokom učešća u emisiji „Nikad Nije Kasno“.


Zajedno sa nekoliko dragih kolega snimio je pesmu posvećenu Đorđu Balaševiću, koji je ostavio veliki trag u životima mnogih, a njegova muzika neizbrisiv trag u u našoj muzici, što je i ova grupa ljudi dokazala posvetivši mu ovu pesmu.

– Mi koji smo ostali verni njegovoj muzici, tekstovima i koji smo odrastali uz njegove predivne note, samo nama i njemu poznate, teško je razumeti današnji svet bez jednog takvog lika kroz dela koja je ostavio iza sebe. Hvala ti za sve, ovo je najmanje što smo mogli da uradimo– objašnjeno je ispod videa na Youtube-u.


Vladimir je ponosno podelio ovu numeru i na svom Facebooku uz poruku zahvalnosti.

– Naš mali regionalni muzički projekat voljenja Đoleta Balaševića i njegove vrednosne zaostavštine, upravo je doživeo jutjub premijeru. To je pesma „Đoletu“, koju biste mogli voleti.. Hvala autoru Saletu Stojakoviću na ideji i pozivu da im budem drug. Hvala dragoj Bixy što mi je otvorila vrata studija za pevanje .Hvala dragom Radiši Removiću koji je kamerom ovekovečio jedno majsko jutro u Ivanjici na Moravici- napisao je pevač.

Celu pesmu kao i spot pogledajte u videu ispod.

Foto: Instagram,
Autor: S. Čumić