Login/Registracija

PANDEMIJA IH JOŠ VIŠE ZBLIŽILA Ove pevačice su kume i ne prođe dan da se ne vide (FOTO)

Pevačica Deska Rakić, koja se proslavila učešćem u šouu “Nikad nije kasno”, slaže se sa kolegama da je korona najviše pogodila muzičare koji zbog zabrana rada kafića i javnog okupljanja trpe veliki gubitak. Ipak, ne želi da kuka.

Prinudni odmor iskoristila je na najbolji mogući način da slobodno vreme provede sa porodicom, ali i prijateljima među kojima je i jedna naša poznata pevačica sa kojom se pre mnogo godina i okumila.

– Trenutna situacija oko virusa i svega što se dešava na neki način nas je poremetilo, i možda najviše nas koji smo navikli puno da radimo. Ovo vreme definitivno nas je nateralo da promenimo način života. Ipak, najvažnije je da se sačuvamo i ostanemo zdravi –  kaže Deska na početku razgovora za Grand.Online i dodaje da u Kragujevcu, gde živi nije nimalo naivno, ali da ima utisak da su ljudi disciplinovani i da poštuju novonastale mere.

– Sve je svedeno na minimum, pa i druženja i moram da priznam da mi to jako nedostaje. Ali kako svima, tako i meni. Iskreno, volela bih da se što pre vratimo našim normalnim životima i to sa što manje posledica, da zapevam kao nekada jer je to, ako izuzmem moju porodicu i pijatelje, smisao mog postojanja.


– Da budem iskrena, pored porodice jedino se viđam sa kumom Vericom Šerifović. Ne mogu da propustim da prošetam do njene poslastičarnice “Maravera” da se vidimo, popričamo na kratko, makar i da pogledam šta ima novo od kolača  s osmehom priznaje i dodaje da je njena kuma pravi maher u pravljenju raznih poslastica i da barem jednom nedeljno osmisli neki novi recept. 

Kaže da ih je korona dodatno zbližila, jer se Verica još tokom uvođenja vanrednog stanja u zemlji preselila u Kragujevac, gde je pokrenula biznis sa kolačima. 

– Svaki put me iznova oduševi. Sve što probam je toliko ukusno da rečima ne mogu da vam opišem. Neverovatno je koliko ima dara i koliko je sve što spremi savršeno. Baš sam ponosna na nju.

Na naše pitanje koja Veričina poslastica joj je najdraža kaže: Priznajem, malu predsnost dajem Maravera torti, ali i Esterhazi je takođe dobra.

Autor: I. Ankić