Login/Registracija

„PANČEVO I LOZNICA ĆE DA GORE“ Vesna se u takmičenju pojavila sa prijateljem, a komentari od tada ne prestaju (VIDEO)

Takmičarka šoua „Nikad nije kasno“ Vesna Damnjanović već pri prvom pojavljivanju na velikoj sceni ostavila je jak utisak na žiri i publiku, ali i na gledaoce kraj malih ekrana, a od njenih sugrađana u Pančevu već ima veliku podršku.


– Ko je slobodniji on priđe i javi se, ali komentari su generalno pozitivni, svi su oduševljeni – rekla nam je Vesna.

Kako je Žika u emisiji raspisao konkurs da se Vesni javi neki slobodan oficir, ona nam je sada otkrila da je dobila brojne ponude.

– Javljali su se baš dosta, ali šalu na stranu, nije to način da se traži srodna duša – zaključila je ona.

U revijalnom delu Vesna je nastupila sa svojim kolegom i prijateljem Željkom, a njih dvoje su nam ispričali da ih ljudi povezuju jer često nastupaju zajedno, te da tek očekuju lavinu komentara s obzirom da su se i na velikoj sceni pojavili zajedno.


– Na kraju zajedničke svirke, naš zajednički kolega je došao i rekao: „Pa što se vas dvoje ne biste spojili? Gledam vas kako radite, uklapate se“ – ispričala je Vesna koja tvrdi da će tek posle ovog nastupa u emisiji biti pregršt komentara: – Ima Loznica i Pančevo da gore, ali komentari ne mogu da nas pogode. On je čovek koji ima svoj žiivot, a ja imam svoj. Mi sebe ne vidimo u tome, jer svako ima svoj način života.

Ceo intervju sa Vesnom Damnjanović pogledajte u videu ispod teksta!

Foto: Z. K. Munja/Luka/Eli,
Autor: D. Bukovčić