Login/Registracija

Pali prvi kadrovi novog spota Ace Sofronijevića, a kad vidite kako se orkestar stilizovao, ODUŠEVIĆETE SE (FOTO)

Jedan od naših najboljih i najpopularnijih muzičara Aleksandar Sofronijević, zajedno sa svojim orkestrom, snimio je juče spot za novu pesmu pod nazivom „Jabuke“. 

Novi singl potpisuje pop pevačica i kompozitor Aleksandra Kovač i upravo ovom numerom Sofronijevićev orkestar najavljuje novi album koji će svetlost dana ugledati na jesen. 

Spot je sniman u Novom Sadu pod rediteljskom palicom Dušana Miletića, dok produkciju potpisuje novosadska produkcija Aftrer media.

Zanimljivo je da se jedna od radnji spota odigrava za pokeraškim stolom, dok je uloga krupijea poverena Mileni Tanasković, pevačica čuvenog orkestra, dok je Dragani Aleksić, takođe pevačici, poverena glavna uloga.  

Ostatak momačke ekipe, u ekstravagantnim odelima sitiliste Mladena Barona, igra pokeraše, baš kao i virtuoz na harmonici koji se prvi put u životu oprabao u kartaškim igrama. 

Celokupna ekipa odlično se zabavila na setu, a Sofra je delić atmosfere podelio i sa svojim pratiocima na Instagramu, gde je pokupio velike simpatije zbog stajlinga. 

„Mače“, „Samo ti fali tompus i 300 grama teška kajla oko vrata“, „Profesor“, samo su neki od mnogobrojnih komentara na Sofrin imidž iz spota. 

Kako saznajemo, orkestar narednih nedelja imaće još par snimajućih dana, dok je premijera spota planirana za kraj meseca. 

Foto: Studio VAV produkcija,
Autor: I. Ankić