Login/Registracija

OVU FOTOGRAFIJU KRILA JE GODINAMA: Slađa Alegro blistala na CRKVENOM VENČANJU (FOTO)

Iako privatni život veoma retko ističe u prvi plan, pevačica Slađa Alegro već godinama uživa u braku sa svojim izabranikom Zoranom.

Povodom šestogodišnjice njihove ljubavi Slađa se prisetila dana kada su jedno drugom izgovorili sudbonosno da i ovaj veličanstveni događaj ovekovečila fotografijom na svom Instagram profilu.

– Hram Svetog Save, Foča- napisala je pevačica u opisu objave uz emotikone srca.

Slika bračnog para ispred hrama oduševila je mnoge pratioce koji su im uputili niz najdivnijih reči.

“ Srećna godišnjica, još 105 pa opet“, „Još hiljadu i jednu godinu ljubavi i sreće vam želim“, „Divan ste par“, „Da vam ljubav bude sve jača i jača“ samo su neke od poruka oduševljenih fanova i prijatelja.

Ovaj skladan par je dokaz da se suprotnosti privlače, budući da Slađa važi za veoma temperamentnu osobu, dok je njen voljeni izuzetno miran i staložen. Što se kaže, bila je to ljubav na prvi pogled, te su vrlo brzo i bez mnogo planiranja organizovali intimno venčanje.

– Nikada nisam bila rada da privatne stvari delim sa svima. Znam da je to neminovo pošto sam javna ličnost, ali ja sam želela da taj dan venčanja bude samo naš. Pravili smo dve svadbe, građansko venčanje u Obrenovcu i onda smo sve to ponovili u Foči tamo je bilo i crkveno venčanje. Nije bila klasična svadba već večera i okupljanje najbližih- otkrila je pevačica, a simpatičnu priču o tome kako su se upoznali možete pročitati OVDE.

POGLEDAJTE I

ODUSTALE OD PEVANJA? Slađa Allegro i žena od sultana počele da sviraju u bendu? (VIDEO)

KO TU S KIM SPAVA? Šaran otkucao koleginice

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović