Login/Registracija

„OVU BIOGRAFIJU KAO DA SAM JA PISAO“ Dinča otkrio da sa ovom takmičarkom ima mnogo sličnosti

Sanela Sejdić (44) iz Zavidovićija prva se predstavila ove večeri i probila led, a na samom početku odmah je pronašla zajednički jezik i mnogo sličnosti sa članom žirija pevačem Milanom Dinčićem Dinčom, te je odmah usledio opušten i prijateljski razgovor.

– Sanela, ovu biografiju kao da sam ja pisao… Ovde piše da se bavite muzikom i ugostiteljstvom i da ste se tri puta prijavljivali za takmičenje… Baš kao i ja, a bavio sam se i ugostiteljstvom. Kakav je osećaj sada kada znate da vas gledaju troje unučadi? – pitao je Dinča.

– Čekaj bre kako troje unučadi? Izvinite dragi gledaoci meni nije jasno, pa moram da pitam… Ti imaš 44 godine i troje unučadi? – čudio se Žika, ali je Sanela odmah pojasnila:

– Nešto sam izostavila… Ja sam svom mužu druga žena i on iz prvog braka ima dva sina i oni imaju troje dece, ali oni mene svi zovu nana. Znači oni su moji unuci.

– Ja znam da ti mnogo voliš ovu sceni, da voliš da pevaš i da uživaš u tome, a kakve su reakcije tvog okruženja? – pitao je Žika.

– Ja na poslu svakom gostu moram da objasnim kako sam stigla ovde, kako se osećam, da pozdravim vas i Mareta. To gde ja radim je hotel, ali u sklopu ima i veliki reatoran i kad je neka svadba mikrofon je moj – otkrila je Sanela.

Ona se predstavila pesmom Zlate Petrović „Dođi da mi ruke greješ“ i razgalila publiku i žiri.

– Sve je bilo lepo i veselo, tako jedna lepa energija, svaka vam čast. Pošto vidim da radite u jednom hotelu mislim da bi bilo dobro da vi gostujete jedno veče i da imate vaš muzički program to je ono što najmanje možete posle ovakvog programa – rekla je Ivana.

– A Ivana Selakov dolazi gratis – dodao je Mare.

Saneli se u revijalnom delu na velikoj sceni pridružio mladi pevač Stefan Petrović Kosmajac i duetu su otpevali pesmu „Jugoslovenka“.

Foto: Z. K. Munja/Luka/Elena,
Autor: D. Bukovčić