Ovom takmičaru Mare je poručio da skoro savršen, a Žika da je stvoren za film

Suad Bakić imresionirao je žiri šoua „Nikad nije kasno“ i to pesmom Šabana Šaulića. Naime, ovaj takmičar ostao je dosledan svom pevačkom stilu i uzoru i u četvrtom krugu predstavio se pesmom „Dođi da ostarimo zajedno“ kojom je oduševio stručni žiri.

Suad Bakić ISKRENO o svom muzičkom uzoru Šabanu Šauliću i o najvećem bakšišu koji je dobio (VIDEO)

d568bc6d3dffe7e59e903ac859311344f297d395

„Uvek posle njegovog izvođenja, ja bih tražio deset minuta pauze. On je ogroman potencijal, ima dušu, emociju. Moram da budem iskren i precizan, kad je neko skoro savršen, onda čujemo svaku nesavršnost. Čujem da si blizu savršenstva, skoro pa savršen“, prokomentarisao je Saša Milošević Mare.

„Mnogo mi je drago da si odabrao baš ovu pesmu, koja je domaći zadatak za mnoge pevače“, rekla je Neda Ukraden, dok je Dejan Petrović rekao da mu želi svu sreću ovog sveta.

Žika Jakšić bio je oduševljen njegovim nastupom, ali i izgledom za koji je rekao da je pravi glumački. „Ne znam kako te do sad nijedan režiser nije zvao za neki film, Imaš markantnu pojavu, rođen si za film“, rekao je Jakšić, a takmičar je rekao da mu ipak bolje idu pevanje i fudbal.

U revijalnom delu takmičenja Suad je uskstio glas sa Mirom Mirković sa kojom je u duetu izveo „Ti si lek za moju dušu“ sa Mirom Mirković.

2422ba2b9cb0d1b74c849225c304b2a91152d612

Foto: D.Milošević,
Autor: I.Ankić