OVO SIGURNO NISTE ZNALI: Nastupala je sa Brenom i Sašom Popovićem, a tek da čujete šta je sve doživela sa njima (VIDEO)

Tokom svoje dugogodišnje pevačke karijere Zorica Stojković mnogo puta imala je priliku da napreduje i ostvari se kao pevačica ali je, kako kaže, spustalo što nije bila dovoljno ambiciozna. Međutim, malo ko je znao da je upravo ova takmičarka šoua „Nikad nije kasno“ pratila Lepu Brenu i Sašu Popovića na turnejama širom sveta. 

„U Švajcarskoj sam radila turneju sa Sašom i Brenom i to četiri meseca. Nastupala sam kao predgrupa Breni i pevačica koja je pevala tokom Sašinog nastupa. To je bio period kada je Saša započeo svoju pevačku karijeru“, počela je priču Zorica, a potom otkrila kako su se Saša i Brena ponašali na nastupima.

„Oboje su bili fenomenalni, zaista divni. Saša je bio opušten, izlazio je na scenu sa fudbalskom loptom. Ja sam u njih gledala sa oduševljenjem, u Brenu pogotovo jer je ona bila i ostala najveća zvezda na našim prostorima. Bila je jako pažljiva,  družila se sa nama muzičarima, baš kao i Saša. Oboje su sa nama delili dobro i zlo“, otkrila je Zorica.

Zorica je priznala da je za Brenu i Sašu vezuju brojne anegode, ali da će jednu zauvek da pamti. A zašto joj je jedan koncert sa njima ostao duboko urezan i zbog čega su svi morali da beže sa koncerta, saznajte u videu:

Foto: D.Milošević,
Autor: I.Ankić