OVO SIGURNO NISTE OČEKIVALI: Nova sezona, novi orkestar, Žika otkrio sve detalje (VIDEO)

Nakon letnje, dvomesečne pauze počelo je snimanje nove, osme po redu sezone šoua „Nikad nije kasno“

Gledaoce kao i do sad očekuje najbolja zabava, ali i manje promene, to jest novi orkestar, iako tvorac tvrdi da je i dalje sve isto, bar kada je reč o energiji.

8f8d4dcee598c31f664cbc3077c06890c6517a93

– Ne menja se ništa, samo  na bolje, samo ja i Mare smo malo mlađi. Godinicu smo okrenuli unazad– našalio se Žika Jakšić pred početak snimanja, a uzbuđenje nije krila ni Dragana Katić koja je nestrpljivo čekala da stane na veliku scenu i otvori novu sezonu.

– Nova akcija, a nadam se i nova reakcija. Prva emisija mi je uvek neki adrenalin, počela mi je 27. godina profesionalnog staža i 25. u Grand produkciji i uvek imam taj adrenalin, prosto moram malo da se naviknem, ali srećna sam što sam još tu i što sam još u pogonu- istakla je voditeljka.

96588caee1885b81281b37b3acdee5dafabe02b3

Za takmičenje i dalje vlada veliko intersovanje, a ono što je zanimljivo jeste da se prijavljuju ljudi iz celog sveta.

– Imamo jednog Italijana, Francuskinju, Ruskinju i svake godine vlada sve veće interesovanje iz našeg regiona- otkrio je Jakšić dok se Mare smeškao kada smo ih pitali da li će Italjan uspeti da zavede Draganu.

– Ne znam kad bude došao videćemo, Italijani su slatkorečivi, oni su poznati zavodnici- složili su se oni, dok voditeljka ne veruje da će pasti na njegov šarm.

– Za sada ništa od Italijana, ovog ovde, a ovako od nekog drugog nikad se ne zna- misteriozno je odgovorila Katićka.

5935c3b9c73fee780748cc1963813a72ba694525

U prvoj emisiji u žiriju će se naći Milica Todorović i glumac Milan Bosiljčić koji tvrde da će se sigurno odlično snaći.

Nova sezona donosi male promene, a jedna od njih je da u nastavku nećemo slušati orkestar Aleksandra Sofronijevića, već nove momke koji čine orkestar pod nazivom Nikad nije kasno.

– Moram prvo da se zahvalim Sofri, sedam godina smo se družili, ali oni su stasali, imaju jako puno posla i neke nove projekte. Mi sada imamo naš orkestar „Nikad nije kasno“, to su mladi momci, o kojima neću puno da pričam, sve ćete videti i čuti u prvoj emisiji- rekao je Žika.

Kako je prošle sezone bila u finalu, a sad na otvaranju to znači samo jedno, bar iz njenog ugla, a saznali smo i kako će žiriranje izgledati iz ugla Bosiljčića.

cc5c6ab6c0d00e76c6ac0df0c71635470a46bee8

– Ja sam generalno talična za Grand, ja donosim sreću i veselje i zato me zovu– sa osmehom tvrdi pevačica, dok glumac priznaje da oseća blagu tremu, ali da je siguran da će se uz Miličinu pomoć odlično snaći.

– Ona je neverovatna, talentovana je i što se tiče plesa i pesme i glume, ona je ženski model mene koji je bolji i zajedno ćemo biti dobitna kombinacija– rekao je Bosiljčić što je postidelo Milicu.

Kako je proteklo prvo snimanje, kako izgledaju momci iz novog orkestra, ali i kada se emituje prva epizoda osme sezone saznajte u videu.

Foto: Z.K.Munja/Luka,
Autor: I. Ankić/S.Čumić