Login/Registracija

OVO SE NE PROPUŠTA: Žika Jakšić se LATIO MIKROFONA i zapevao veliki hit (VIDEO)

Volimo kada nas u emisiji „Nikad Nije Kasno“, obraduju lica koja nemamo često prilike da vidimo u javnosti, a ove nedelje će se na veliku radost publike, u žiriju naći Kaliopi i Duško Kuliš.

Iz emisije u emisiju, naši veterani ne prestaju da nam dokazuju koliko su kvalitetnipevači, što su primetili i članovi našeg žirija.

– Nije moglo bolje jer sam ja sve zabrljala, prvo to, a drugo da se ček i meni na mojim koncertma dogodi da naparvim od „Kofera ljubavi“ karma kaša poparu. To znači da taj glavni lik koji peva tu pesmu je pravi lik– rekla je Kaliopi jednoj kandidatkinji.

Da ljubav i poštovanje nemaju granice, dokazala su dva momka koji su na neverovatan način prešli skoro 2000 kilometara samo da bi svom prijatelju pružili podršku.

– Ajde penji bicikle ovamo bre. Gledajte ovo, molim vas. Pre 14 dana dva drugara su sela i prešla 1800 kilometara  na biciklama i pre dva sata stigli su ovde da budu podrška svom drugaru– objasnio je Žika.

Atmosefru će dovesti do usijanja Duško Kuliš koji će uživo otpevati jedan od svojih najvećih hitova „Suzo moja Suzana“, a pravi trans će nastati kada mu se u tom izvođenju bude pridružio Žika Jakšić.

Ovo je samo delić onoga što vas čeka sutra od 21 čas.

……

Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / L. Cvetković,
Autor: S. Čumić